Vibeke Hartkorn

OM VIBEKE HARTKORN, KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER

Specialist i leder- og karrierecoaching, intern kommunikation, stakeholder kommunikation, medietræning.
Foredragsholder og moderator af konferencer og facilitator af lederseminarer. Medlem af bestyrelser for universiteter og virksomheder samt Mandag Morgen Businesskvinder Advisoryboard. Forfatter til 3 bøger PowerQvinder (2006) Powermænd (2007) og En visuel guide til kommunikation på alle ledertrin- få andre til at følge dig (2013)

Vibeke Hartkorn har 10 års erfaring som kommunikationstræner og strategisk rådgiver for erhvervslivets ledere. Ejer af Vibeke Hartkorn Kommunikation som er et netværksbaseret konsulenthus specialiseret i ledercoaching, karriereoptimering, intern kommunikationsstrategi, mediepositionering og kommunikationstræning. Vi arbejder både med ledere i 1:1 forløb og med workshops for teams/direktioner/bestyrelser, og har haft mange hundrede ledere gennem træning- og udviklingsforløb siden 2007. I de seneste år har vi styrket organisationer som: Stark, Aldi, Brunata, TDC Group, Cowi, Grundfos, Radiometer, DT Group, Novo Nordisk, Danmarks Grundforskningsfond, CBS, DTU, IDA, Statens Toplederprogram, Forsvarets Efterretningstjeneste etc.

Vi arbejder både i Danmark og ude i verden, og på både engelsk, dansk og ”skandinavisk.” Vores træning er målrettet til at udvikle ledere som har brug for at forene dyb faglighed, med evnen til at lede mennesker i en high performance kultur og samtidig kunne motivere og tiltrække stakeholdere.

Vibeke Hartkorn har gjort karriere i mediebranchen igennem 16 år som leder (redaktør) og journalist. Senest i 5 år i DR Nyheder som prisbelønnet nyhedsvært. Uddannet tv journalist, og siden etablering af eget konsulenthus også udviklet som executive coach og team coach, i strategisk forretningsudvikling for bestyrelser, og i USA indenfor non-verbal kommunikation, gruppedynamik, dialog- og relations metoder med fokus på organisationer og deres ledere.

Tillidsposter i erhvervslivet som ambassadør for humanitære organisationer og i bestyrelser for offentlige og private virksomheder.
https://www.linkedin.com/in/vibekehartkorn/