Sko og iværksætteri

Velkommen til endnu et inspirerende event, hvor vi kombinerer sko med erfaringsudveksling.

Vi møder Roccamores grundlægger Frederikke Antonie Schmidt, der er uddannet designer fra Polimoda i Firenze, hvor hun i 6 år har arbejdet for bl.a. Ferragamo, MaxMara, Shiatzu Chen og Chie Mihara, indtil hun i 2014 vendte hjem for at tage en bachelor i Marketing, – og så startede sit eget brand af behagelige høje hæle.

Roccamore sko er håndlavede i Italien og designet, så du kan danse hele natten – uden ondt i fødderne. Den special-designede sål, der former foden til at gå anatomisk korrekt, aflaster foden 44% bedre end almindelig høje hæle – valideret af Hvidovre Ortopædiske Research Center.

Idag er Roccamore et succesfuldt slow-fashion brand, designet og udviklet i tæt samarbejde med kunderne og produceret i Toscana, på en lille familie-ejet fabrik – samme sted som Valentino. Udover den store fokus på komfort, går roccamore meget op i CSR. Der arbejdes kun i koskind, direkte biprodukter af kødindustrien, og mange af materialerne bliver opkøbt fra de store modehuse, der ellers ville brænde det overskydende materiale. Det betyder at Roccamores farver varierer en del samt alle sammen har en historie. Eksempelvis er den grønne Charlie støvle lavet i materiale, der er købt af Prada, og kun produceret i 48 eksemplarer. På den måde bliver kollektionen både mere bæredygtig og mere personlig.

Men hvad kræver det at starte sit eget brand op som ung kvindelig iværksætter? Hvad har været de største udfordringer – og hvordan er de faldet på plads?

Kom og bliv klogere, inspireret og få en speciel Businesskvinde rabat på 15%. 

Vi mødes i Roccamores forretning, hvor vi får mulighed for at prøve og købe sko med et lille glas vin. Der er et begrænset antal pladser og først-til-mølle fordeling af pladserne. Tilmeld dig her.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, er du velkommen til at shoppe i forretningen eller online på www.roccamore.com. I begge tilfælde skal du bruge den specielle kode for at udløse rabatten. Husk, at det kun er dig, der kan bruge rabatkoden.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Frederikke og Eva