Sascha Amarasinha

Sascha Amarasinha
Ejer af Respond – Center for Communication and Evocative Leadership

Sascha Amarasinha er stifter og direktør for Respond – Center for Communication and Evocative Leadership. Hun arbejder med strategisk kommunikationsrådgivning og lederudvikling og bruger i sit arbejde aktivt Evocative Leadership metoder.

Før Sascha i 2007 trådte ud af corporate rammerne var hun i fire år koncernkommunikationsdirektør for Danmarks største mediekoncern Egmont. Her havde Sascha ansvaret for intern kommunikation, eksternt omdømme og corporate branding for koncernens knap 5000 ansatte i 100 selskaber i 21 lande. Under sin ansættelse stod hun i spidsen for koncernens omfattende rebranding og imageproces og deltog i det strategiske arbejde med organisationsændringer, fusioner, salg og opkøb i alle dele af koncernen.

Blandt andre erfaringer tæller også posten som kommunikationschef i det internationale konsulenthus Accenture. Her var hun i to år ansvarlig for PR og branding af organisationens danske kontor i tæt samarbejde med Accentures hovedkvarter i Atlanta.
I 2012-13 varetog Sascha jobbet som kommunikations- og CSR-direktør for dagligvarekoncernen Coop. En stilling hun fratrådte kort før fusionen mellem FDB og Coop.

I sin tid som kommunikationskonsulent i rådgivningsvirksomheden Right Kjaer og Kjerulf (i dag Right Management Consultants) stod Sascha bag udviklingen af innovative kommunikationsværktøjer og udviklingsprogrammer bl.a. Kommunikatorprofilen og lederudviklingsforløb som Den kommunikerende Leder. Blandt kunderne var Novo Nordisk, GN Store Nord og Københavns Kommune.

Som strategisk kommunikationsrådgiver og ledelsesudvikler trækker Sascha, udover erfaringerne fra sin egen karriere i store komplekse organisationer, også på sin viden opnået på certificerede uddannelser. Hun er bl.a. certificeret Council Guide fra Ehama Institute, certificeret ICC-coach og har et Diplome de Francais fra Université de Fribourg. Desuden har hun løbende opdateret sin viden med relevant uddannelse og hentet inspiration fra mange kilder. Sascha er oprindeligt uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole.

Sascha certificerer på syvende år Strategiske Kommunikationsrådgivere i samarbejde med Teknologisk Institut og Anne Katrine Lund. Hun leverer artikler og klummer til danske erhvervsmagasiner og har udgivet bogen ”Historiefortælling i organisationer”. I 2009 har hun været medforfatter på bogen “Førstehjælp til klimakommunikation” og “Common Ground – en fælles vinderstrategi for mænd og kvinder i business og i livet”.

Sascha Amarasinha intro-01-01