Nyt introduktionsmøde til Berlingske Businesskvinder

Diversitet er på alles læber, men har du ofte tænkt: Ja, men hvad så nu? Hvordan kommer vi videre? Det gør vi i Berlingske Businesskvinder, der samler en bred base af professionelle kvinder.

Efter det første introduktionsmødet i februar, er der nu allerede over 100 engagerede, professionelle kvinder, der aktivt arbejder sammen for at komme videre. Det er tid til at holde endnu et introduktionsmøde for jer, der ikke kunne deltage i februar og for jer, der ikke kender til Berlingske Businesskvinder endnu.

Sascha Amarasinha faciliteterer, når Marianne Egelund Siig, Head of Diversity Nordea fortæller om de skjulte faktorer i ligestillingen, og stifterne af netværket Eva Riedel , Pia Fuglsang Bach og medlemmer fra netværkets stærke Advisory Board fortæller meget mere om netværket, der skal hjælpe kvinder videre i karrieren og få flere kvinder til tops.

Kvinder skal være bedre til at netværke – med hinanden
Berlingske dækker kontinuerligt kvinder og karriere i artikler, debatindlæg, på sociale medier og i form af undersøgelser og events. Resultatet af aktiviteterne er, at mange kvinder har efterspurgt et samlingspunkt, hvor vi kan arbejde videre – og sammen om – at rykke ligestillingsagendaen i positiv retning.

Savner du også et netværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at tage ansvar for deres karrierer og sigte højt? Så er Berlingske Businesskvinder måske noget for dig.

Kom og hør, hvordan det nye netværk Berlingske Businesskvinder kan hjælpe dig i dit arbejdsliv og hvordan vi sammen kan sigte højt på introduktionsmødet mandag 24. april kl. 16.30 hos Berlingske Media.

PROGRAM
kl. 16.30 Velkommen. Ved Sascha Amarasinha, Respond – center for Communication and Evocative Leadership, der faciliterer vores møde.
kl. 16.35 De skjulte faktorer i ligestillingen. Ved Marianne Egelund Siig, Head of Diversity, Nordea,
kl. 16.50 Netværkets formål og organisering. Pia Fuglsang, Berlingske og Eva Riedel, Disruptive Communications
kl. 17.10 Medlemmer af Berlingske Businesskvinders Advisory Board fortæller, hvorfor de synes tiden er inde til nye løsninger.
kl. 17.30 Q&A fra deltagerne
kl. 17.45 Sandwich, drinks og ja: Networking

Kom og hør om netværket er noget for dig. Du tilmelder dig her senest den 20. april 2017 af hensyn til sikkerhed på Berlingske og praktik.

Vi glæder os til at se dig.

Pia Fuglsang Bach og Eva Riedel
Berlingske Businesskvinder

Arrangementet er afholdt.