Mentorprogram

Det har vist sig, at der er mange potentielle mentorer og mentees i vores netværk.

Mandag Morgen Businesskvinder samarbejder med KMP+ House of Mentoring om facilitering af mentorprogram for netværkets medlemmer. Vi starter mentorprogram op to gange om året – følg med i arrangementskalenderen, hvornår næste introduktionsmøde foregår.

KMP+ har designet og implementeret mentorprogrammer i en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer og bl.a. arbejdet med kunder i Norge, Sverige, Tyskland, England, Frankrig og USA.

Adm. dir. Kirsten Poulsen i KMP+ og Eva Riedel vil på introduktionsmødet give jer en fornemmelse af, hvad mentorprogrammet er – og kan gøre både for mentor og mentee. Vi går i detaljen i køreplanen, så begge parter har en helt klar forståelse af formål, fremgangsmåde og praktiske forhold som eksempel, hvorofte møderne foregår og hvor.

Vi skal i en times tid spille MENTOR+SPILLET, der på en sjov og involverende måde giver tips & tricks til, hvordan mentoring-forløbet bliver mest effektivt og givende for begge parter.

MENTOR+GUIDEN
Du har efter mødet mulighed for at købe Kirsten Poulsens bog MENTOR+GUIDEN og MENTOR+SPILLEKORT  – normalpris inkl. moms 512,50 kr. til 400 kr. inkl. moms.

Nu ved du hvad det handler om
Hvis du har lyst til at være mentor/mentee, udfylder og afleverer du din ansøgning på mødet. Derefter går der ca. 14 dage, hvor vi får de forskellige matches på plads. Men vi kan ikke garantere, at alle bliver matchet.

Og så er vi sådan set i fuld gang. Programmet løber over 6 måneder – med 5-6 samtaler mellem mentor og mentee

Lyder det spændende eller er du bare nysgerrig er du meget velkommen.  
Deltagelse i mentorprogrammet er selvfølgelig frivilligt og medfører ingen meromkostninger for netværkets medlemmer.