MENTORING – introduktionsmøde

Det er os en stor glæde at invitere til 2. introduktionsmøde om Businesskvindernes Mentorprogram kl. 17.00-20.00, 5. januar 2018 hos Gorissen.
Det har vist sig, at der er mange potentielle mentorer og mentees i vores netværk. Vi har derfor indgået et samarbejde med KMP+ House of Mentoring om facilitering af et mentorprogram for netværkets medlemmer.

KMP+ har designet og implementeret mentorprogrammer i en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer og bl.a. arbejdet med kunder i Norge, Sverige, Tyskland, England, Frankrig og USA.

Adm. dir. Kirsten Poulsen i KMP+ og jeg vil på introduktionsmødet give jer en fornemmelse af, hvad mentorprogrammet er – og kan gøre både for mentor og mentee. Vi går i detaljen i køreplanen, så begge parter har en helt klar forståelse af formål, fremgangsmåde og praktiske forhold som eksempel, hvorofte møderne foregår og hvor.

Vi skal i en times tid spille MENTOR+SPILLET, der på en sjov og involverende måde giver tips & tricks til, hvordan mentoring-forløbet bliver mest effektivt og givende for begge parter.

Nu ved du hvad det handler om
Hvis du har lyst til at være mentor/mentee, udfylder og afleverer du din ansøgning på mødet. Derefter går der ca. 14 dage, hvor vi får de forskellige matches på plads. Og så er vi sådan set i fuld gang.

Lyder det spændende eller er du bare nysgerrig er du meget velkommen.
Deltagelse i mentorprogrammet er frivilligt og medfører ingen meromkostninger for netværkets medlemmer. Er du Businesskvinde-medlem tilmelder du dig eventet her.

Er du ikke medlem, kan du læse mere og melde dig ind her.

Bedste hilsner
Eva Riedel og Kirsten Poulsen