Marianne Egelund Siig

0b230ca Marianne Egelund Siig Marianne Egelund Siig
Marianne Egelund Siig blogger om ligestilling, diversitet og ledelse.

Marianne er tidl. Head of Diversity i Nordea og ledede den strategiske indsats for øget diversitet og inklusion i Nordea.

Marianne har været leder i mere end 20 år, heraf 11 år i Nordea. Hun har været chef for Talent Management, Employer Branding og ledelsesudvikling, hvor hun bl.a. initierede og implementerede Leadership Pipeline. Desuden har hun været HR chef for Asset Management i Nordea.

Hun er uddannet Kaospilot, har en humanistisk basisuddannelse fra RUC samt en etårig journalistuddannelse. Senest har hun fuldført ”Advanced Topics in Diversity Management” på CBS.

Marianne har i otte år været direktør for det nordiske konsulentfirma KaosManagement, hvor hun desuden var inspirator og facilitator for mere end 200 kunder omkring ledelses-, team- og organisationsudvikling.

Marianne har igennem årene været en del af ministerielle tænketanke og siddet i flere bestyrelser herunder bestyrelsen for Teknologisk Innovation. Hun er pt. medlem af det internationale EMEA Diversity & Inclusion netværk.