Mandag Morgen ny samarbejdspartner 

MANDAG MORGEN ER BUSINESSKVINDERNES NYE SAMARBEJDSPARTNER 

Det er os en stor glæde at kunne annoncere, at Businesskvinderne har indgået en samarbejdsaftale med Mandag Morgen.  Det betyder, at netværket fra 1. juli 2018 hedder MM Businesskvinder– og at vores website flyttes over på mm.dk/businesskvinder i løbet af sommeren.

Samarbejde af både navn og af gavn
Eva Riedel, leder af netværket, udtaler: “Businesskvinderne er meget glade for dette samarbejde. Mandag Morgen er en unik kombination af et mediehus, tænketank og netværk, som hjælper beslutningstagere med at forstå de udfordringer, vores samfund står over for, samt at udvikle og formidle nye løsninger. For en bevægelse som Businesskvinderne er det vigtigt, at vores fremtidige samarbejdspartnere deler vores syn på mål og faktuel metode. Mandag Morgen er det bedste forum, hvor vi mest konstruktivt kan arbejde med de kulturelle og systemiske ligestillingsudfordringer.’

Vi ser frem til, at en stærk kvindelig rollemodel og chefredaktør på Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen indgår i netværkets Advisory Board. Udover Mandag Morgen har Businesskvinderne stærke strategiske partnerskaber med DeloitteUN Women og Bornholms Tidende.

Sammen fortsætter vi arbejdet for at fremme kvinder i ledelse og at påvirke ligestillingsudviklingen i en positiv retning til gavn for begge køn. Blandt andet udvikles et sounding board, der aktivt bruges i panelundersøgelser og interviews. Vi etablerer et kvindeligt kildearkiv for at øge andelen af kvindelige eksperter i medierne. Og endelig fortsætter vi i samarbejde med Mandag Morgens Tænketank successen Kvinder på Toppen med 3-4 morgenmøder med deltagelse af topkvinder, der både fortæller om egne erfaringer på vej til toppen, som holdninger til ligestillingsorienterede emner såvel som faciliterede workshops mv.

Businesskvindernes fordele 

  • Et personligt og fagligt stærkt netværk, 6 årlige møder
  • Professionel mødeledelse, relevant indhold og engagerede, nye relationer
  • Businesskvindernes mentorprogram, faciliteret af KMP+ House of Mentoring
  • 25% rabat på alle Mandag Morgens og Altingets produkter som abonnementer, artikler og netværk
  • Fri adgang til 3-4 Kvinder på Toppen morgenmøder i samarbejde med Deloitte, UN Women og Bornholms Tidende
  • Fri adgang til 3-4 udvalgte årlige Mandag Morgen/Altinget arrangementer og konferencer
  • Fri adgang til udvalgte, relevante artikler

Fra 1. juli 2018 er stiger prisen kr. 500 prisen for et års medlemsskab til kr. 6.500 +moms.

Vi glæder os til at se jer alle

Til det åbne netværksmøde i Bornholms Tidendes telt kl. 17.30-19.00 den 14. juni 2018 er der lejlighed til at møde både Lisbeth Knudsen, chefredaktør, Mandag Morgen og ligestillingsekspert Lynn Roseberry, og tale mere om, hvordan vi vil arbejde sammen. Tilmeld dig her.