Kvindelige iværksættere: Frederikke Schmidt, Roccamore

Det er os en stor glæde at kunne kombinere Businesskvindernes fokus på ligestilling med noget så nydelsesfuldt som at købe smukke sko.

Vi skal møde Roccamores grundlægger Frederikke Antonie Schmidt, der er uddannet designer fra Polimoda i Firenze, hvor hun boede og arbejdede i 6 år for bla. Ferragamo, MaxMara, Shiatzy Chen og Chie Mihara, indtil hun i 2014 vendte hjem til København for at tage en Bachelor i Marketing og starte sit brand af behagelige høje hæle.

Frederikke er ny Businesskvinde, ung, iværksætter, succesfuld og kan ikke kaldes en stangvare. Kom og hør Frederikkes historie, hvorfor hun står op om morgenen, hendes største udfordringer og hendes bedste råd om at være iværksætter.

Roccamore lancerede  i december 2014 en Kickstarter kampagne med en mission om at lave behagelige høje hæle. Kampagnen var den første kvindelige kampagne i Danmark og med 220% funding, blev den en kæmpe success.

I september 2016 var Roccamore så klar med sin første kommercielle kollektion af smukke højhælede sko med specialdesignede såler. Sålerne, der er udviklet i samarbejde med en ortopædisk håndskomager, former fødderne til at gå så anatomisk korrekt som muligt og aflaster bla. fødder 44% bedre end almindelig høje hæle – testet og certificerede af Hvidovre Ortopædiske Research Center.

Roccamore er et slow-fashion brand, designet og udviklet i tæt samarbejde med kunderne og produceret i Toscana, på en lille familie-ejet fabrik – samme sted som Valentino. Udover den store fokus på komfort, går Roccamore meget op i CSR. Der arbejdes kun i koskind, direkte biprodukter af kødindustrien, og mange af materialerne bliver opkøbt fra de store modehuse, der ellers ville brænde det overskydende materiale.

Det betyder at Roccamores farver varierer en del samt, at alle farver har en historie. Eksempelvis er den grønne Charlie støvle lavet i materiale, der er købt af Prada, og kun produceret i 48 eksemplarer. På den måde bliver kollektionen både mere bæredygtig og mere personlig.

Der er kun 25 pladser til dette eksklusive event for Businesskvinderne – og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.
Log ind og klik her for tilmelding.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder