Kontakt Businesskvinderne

Med over 20 år som head of marketing, communication og de seneste år CSR i finansverdenen er Eva fokuseret på, hvordan kvinder tager ansvar for deres egne karrierer og ikke mindst vores muligheder for at hjælpe yngre kvinder.

I et forsøg på at påvirke perspektiveringen af ubalancer i ligestillingen udviklede hun i marts 2015 den succesfulde konference “Hvad bruger magtfulde kvinder deres magt til?”, der med stor succes gentaget i flere europæiske lande.

Som udløber af den danske konference stiftede hun kvindenetværket Businesskvinder Danmark som et samlingspunkt for professionelle kvinder, der gerne vil påvirke udviklingen i et forpligtet fællesskab. Berlingske Businesskvinder er et naturligt next step i hendes engagement i kvindesagen.

Eva er derudover stifter og bestyrelsesformand for værestedet for unge hjemløse Hellebro. Hellebro er en privat non-profit velgørende forening, der med engageret indsat fra over 30 frivillige og samarbejdspartnere i erhvervslivet hjælper unge hjemløse tilbage til bolig, job og uddannelse.