Hvad er Businesskvinderne?

Netværket er et samlingspunkt for professionelle, erhvervsaktive kvinder på tværs af fag og brancher. Du kan enten være direktør, leder, selvstændig eller nøglemedarbejder, og du kan arbejde i en stor såvel som en lille privat virksomhed, i et offentligt selskab eller i en organisation.

Som medlem vil du kunne udvide dit netværk med ligesindede professionelle kvinder, og du vil få bedre redskaber til at håndtere dagligdagens små og store udfordringer. Det gælder uanset om du selv har brug for en hånd eller er i en position, hvor du kan hjælpe andre videre.

Savner du et et kvindenetværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at tage ansvar for deres karrierer og sigte højt? 
I netværket bliver du en del af en bred base af professionelle kvinder, der arbejder systematisk med at overvinde de strukturelle barrierer og ubevidste fordomme, der forhindrer kvinder i at aktivere deres fulde potentiale. Vi vil påvirke udviklingen i en positiv retning til gavn for begge køn.

Der er tre ting , der virker
Netværk og mentorer. Mandag Morgen Businesskvinder tilbyder begge dele. For vi ved det virker, når vi hjælpes ad.

Samtidigt arbejder vi fokuseret på at klæde hinanden på med fakta og nye strategier til at håndtere jobsituationer, hvor vi ofte er sammen med få eller ingen andre kvinder Lige rettigheder og muligheder er ikke noget vi behøver vente 128 år på.

Kvinde er kvinde bedst.
I netværket  vil du i et fortroligt, gensidigt forpligtet fællesskab skabe nye relationer, der fremmer alliancer, venskaber, læring, videndeling, sparring, samarbejder, inspiration, erfaringsudveksling og støtte kvinder i mellem. Du kan være i en position, hvor du hjælper andre kvinder videre, eller du kan selv have brug for nye perspektiver. Det vigtigste er, at du er engageret, nysgerrig og parat til at involvere dig.

Som medlem af får du adgang til:

  • Et personligt og fagligt stærkt netværk, 6 årlige møder i grupper á ca. 25 personer. Professionel mødeledelse, relevant indhold og engagerede, nye relationer
  • Businesskvindernes mentorprogram, faciliteret af KMP+ House of Mentoring
  • Økonomiskolen: Bliv Master i din egen økonomi
  • Businesskvinderne synger. Sangkor, der strammer mavemusklerne
  • Fri adgang til 3-4 Kvinder på Toppen morgenmøder i samarbejde med Deloitte, UN Women og KMP+ House of Mentoring
  • Fri adgang til 3-4 udvalgte årlige Mandag Morgen/Altinget arrangementer og konferencer
  • 25% rabat på alle Mandag Morgens og Altingets produkter som abonnementer, artikler og netværk. Fri adgang til udvalgte, relevante artikler

Få større gennemslagskraft med fakta og indsigt
Målet er at gøre dig til en stærkere og mere bevidst kvinde, uanset hvad der står på visitkortet. Netværket vil påvirke dit nuværende arbejde positivt i takt med, at du bliver bedre til at gennemskue organisatoriske og kulturelle barrierer for individuelle resultater og fælles succesmål. Samtidigt udvikler du dine lederevner i forhold til kommunikation og mangfoldighed.

Netværket har i dag medlemmer fra en bred palette af både store og små selskaber og institutioner, både private og offentlige.

Se vores simple netværksregler her. 

Vil du vide mere om netværket, så kontakt Eva Riedel på mail eller ring på 20 94 44 12.