Gode råd fra Birgitte Possing

Tak for et topengageret Kvinder på Toppen arrangement med forfatter Birgitte Possing i Mandag Morgens skønne gård den 2. maj 2019. Vi bad Birgitte give Businesskvinderne hendes bedste råd.

Se videoen og få skarpe råd fra Birgitte Possing til, hvordan du håndterer argumenterne.

Vi havde den store fornøjelse af blidt, men bestemt at blive ført igennem “170 års argumenter mod kvinder”, der samler argumenter mod kvinders uddannelses-, stemme-, valg-, erhvervs-, leder-, forældremyndigheds- og selvbestemmelsesret i Danmark gennem 150 år.

Argumenterne har sat dybe spor i den offentlige debat, påvirker vores diskurs og kultur, og er blevet ført af højtplacerede mænd fra Johan Ludvig Heiberg i 1850’erne til Morten Messerschmidt i 2015. Der er også eksempler på kvinder, som har argumenteret imod kvinders evner og rettigheder.

Birgitte Possing er dr.phil. i historie og antropologi. Hun er seniorforsker på Rigsarkivet og adjungeret professor i komparative kulturstudier fra Københavns Universitet. Tidligere har hun bl.a. været forskningschef på Nationalmuseet og direktør for Danmarks Humanistiske Forskningscenter.

Se Birgittes bedste råd til Businesskvinderne her.