WORKSHOP: Businesskvinderne synger #1

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 06/10/2020
16:00 - 20:00

Lokation
Det nye Hellebro

Kategori Ingen Kategori


BUSINESSKVINDERNE SYNGER – WORKSHOPS

Efter “Businesskvinderne Synger”-piloten i 2019 er det nu klart, at vi og vores stemmer er glade, når vi træner vores stemmer og synger sammen.

Vi har derfor sammen med den erfarne korleder og Businesskvinde Merethe Klint udviklet to workshops i 2020, hvor vi mere koncentreret bruger lidt længere tid og kommer mere i dybden med vores teknikker.

Formålet er overordnet set, at du udvikler din stemme og bliver endnu skarpere til at bruge den som et redskab i din personlige gennemslagskraft. Derudover er der en lang række afledte effekter, der ikke er til at kimse af:

Du bliver endnu gladere. Du bliver bedre til at lytte, og måske ovenikøbet en bedre leder. Du får strammere mavemuskler. Og endelige får du mulighed for at nyde dit relationsarbejde med Businesskvinderne på en virkelig sjov måde.

#1 WORKSHOP: Bliv hørt! Sådan træner du stemmen, så du får mere gennemslagskraft.
Workshoppen veksler mellem faglige oplæg og praktiske øvelser, og så skal vi synge forskellige sange, hvor vi arbejder med de teknikker, vi har lært.

På denne workshop lærer du:

  • Opvarmning af stemmen
  • Korrekt brug af stemmen
  • Støtte i maven
  • Frasering: Lever dit budskab med indlevelse og retning
  • Træning af din præsentation med musikledsagelse

#2 WORKSHOP: Syng dig sund (og ung) – både fysisk og mentalt.
kl. 16-20 den 19. november 2020

Workshoppen veksler mellem faglige oplæg og praktiske øvelser, og så skal vi synge forskellige sange, hvor vi arbejder med de teknikker, vi har lært.

 

På denne workshop lærer du:

 

  • Hvordan (fælles) sang gør dig fysisk stærkere i din core, giver dig en rankere holdning
  • Hvordan får du en bedre vejrtrækning via sangen?
  • Hvorfor og hvordan påvirker musikken dine følelser?
  • Hvad sker der i hjernen når vi synger, og hvordan det påvirker dit stressniveau?
  • Hvordan får vi bygget bro imellem forskellige områder i hjernen, som i realiteten betyder, at sang og musik er ren gymnastik for hjernen, – og hvordan det gør os bedre til at problemløse i andre sammenhænge.

Bliv endnu gladere

Vi kender det godt alle sammen – det er svært at være sur, når vi synger. Og det er der en videnskabelig forklaring på. Når vi synger frigives der hormoner i hjernen, blandt andet belønningshormonet dopamin og oxytocin, som er med til at skabe sammenhørighed imellem mennesker, men også melatonin, som er med til at give dig en bedre nattesøvn.

Alle har en stemme

Du er måske én af dem, der tror du ikke kan synge? ALLE, der har en stemme kan synge! Det er et spørgsmål om, hvor trænet din stemme er. Men det er ikke anderledes, end at du ikke kan løbe et langdistanceløb, uden at have trænet op til det.

Win win win

Gør noget godt for dit fysiske såvel som dit psykiske velvære, nyd dit relationsarbejde med Businesskvinderne – og tag samtidig et nyt skridt i retning af at skabe bedre samarbejde og resultater på din arbejdsplads.

Venue

Vi mødes på Hellebro, der er tæt på Valby station og har gode parkeringsmuligheder.

Betaling

Eftermiddagen koster kr. 300 inkl. kaffe, thé og vand, og der afregnes på dagen kontant eller via Mobilepay.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Merethe og Eva


 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.