SMK: MATISSE – DET RØDE ATELIER

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 14/10/2022
17:00 - 19:30

Lokation
SMK

Kategori


Så skal vi på SMK igen. Den kommende udstilling “MATISSE – DET RØDE ATELIER” har snart premiere, og det ville være skønt at se den sammen og bagefter tage et glas vin og bonde i helt andre omgivelser, inspireret af genialitet, kreativitet og kunst.

OM UDSTILLINGEN

Henri Matisse (1869-1954) er en af de helt store mestre i det 20. århundredes kunst. I 1911 maler han kunstværket Det røde atelier, som i dag anses for at være er et nøgleværk, ikke bare i Matisses kunst, men i europæisk modernisme.

Billedet forestiller kunstnerens atelier i den parisiske forstad Issy-les-Moulineaux fyldt med hans egne malerier, skulpturer, møbler og dekorative genstande. I et radikalt greb har kunstneren overmalet vægge, gulv og møbler med en ensartet rød farve. Tre af malerierne i billedet tilhører SMK, og det er første gang i over 100 år, at alle værkerne nu genforenes.

Det røde atelier tilhører MoMA og er et højt værdsat billede, der har fascineret generationer af kunstnere og museumsgæster. Udstillingen er en enestående chance for at opleve Det røde atelier i Danmark og komme helt tæt på Matisses motiver og kunstneriske arbejdsmetoder.

Jeg forventer, at vi mødes sen eftermiddag, og skal lige have bekræftet, hvad tid rundvisningen starter. Vi mødes i foyeren og går sammen i udstillingen

BETALING
Du køber en almindelig billet, der dækker rundvisningen.
TILMELD DIG
Tilmeld dig her, så vi kan planlægge accordingly. Arrangementet er kun for medlemmer af Mandag Morgen Businesskvinder.
Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.