SMK: Efter stilheden – en udstilling af kvinder // rundvisning

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 13/10/2021
16:15 - 19:00

Lokation
SMK

Kategori


Så skal vi på museum! Vi skal på Statens Museum for Kunst, hvor vi mødes den 13. oktober 2021 kl. 16.15 til en rundvisning af en anmelderrost udstilling kun af kvinder! Efter udstillingen drikker vi et lille glas vin, afhængig af deltagerantal i byen eller i Christel Lüttichau nye skønne lejlighed ved søerne.
Vi mødes ved Mødestedet i Skulpturgaden og går sammen i udstillingen.
BETALING
Du køber en almindelig billet, der dækker rundvisningen.
TILMELD DIG
Tilmeld dig her, så vi kan planlægge accordingly. Arrangementet er kun for medlemmer af Mandag Morgen Businesskvinder.
OM UDSTILLINGEN
Mød den kampklare kunst! I efterårets store udstilling giver vi ordet til nogle af kunsthistoriens markante kvindelige kunstnere. Med afsæt i 1970’ernes kvindefrigørelse sætter vi fokus på, hvordan kvinder de seneste 100 år har brugt kunsten som kampmiddel til at skabe forandring i verden.
Smeltende bogstaver og en svævende flyvemaskine
Med udstillingen Efter stilheden – kunstens kvinder tager ordet kaster SMK nyt lys over en række kvindelige kunstnere, der går i kødet på både fortidens og nutidens store politiske temaer.
 
Glæd dig til alt fra smeltende bogstaver og monumentale vægtæpper til videoværker, installationer, malerier, grafik, lertavler og ikke mindst en svævende flyvemaskine.
50-året for Rødstrømpebevægelsen
Udgangspunktet for udstillingen er 50-året for Rødstrømpebevægelsen og 1970’ernes kampe for en mere fredelig, mere lige og mere fri verden. Herfra ser vi 50 år tilbage i tiden og 50 år frem for at vise, hvordan udvalgte kvindelige kunstnere både tidligere og i dag bruger kunsten til at udtrykke modstand og kritik. 
 
Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder
Eva & Christel

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.