SÆRARRANGEMENT: 7SENSES // Selene Muñoz // Tivoli // 26. juni 2021

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26/06/2021
14:00 - 18:15

Lokation
Tivoli

Kategori


Så er det tid til vi snart kan mødes fysisk, dele en kunstnerisk oplevelse og ikke mindst møde og blive inspireret af én landets mest markante dansere.

Businesskvinde Betina Schimmel er producent for den spansk/danske flamencodanser og koreograf Selene Muñoz, der med sin styrke, kraft og råhed er i en liga for sig.

Betina udtaler: “Selene Muñoz er virkelig en éner og en kunstner ud over det sædvanlige, og jeg har siden mit første møde med hende, tænkt, at hun kunne været et oplagt kunstnerisk input til Mandag Morgen Businesskvinder. Selene og jeg mødte hinanden sidste år i Tivoli, og jeg er nu engageret i hendes kommende forestilling 7SENSES, der får premiere i Tivoli Glassalen i juni måned. Nu skal I også møde hende.”

Selene er har mildst talt en passion for dans. Hun startede allerede som 4-årig, koreograferede sin første forestilling som 9-årig og som 14-årig flyttede hun til Madrid for at blive undervist af verdens bedste flamencodansere. Hun er iværksætter i stor stil og har fuld fart på sin karriere. Hun har optrådt over hele verden, og i Danmark har folk set hende i Vild med Dans/ Knæk Chancer, og de transmitterede Royale Arrangementer. Senest har Selene modtaget Kronprinsens Bevægelsesstafet efter skuespiller Rasmus Botoft. Nap en smagsprøve af hendes optræden i de medsendte links.

Men hvad kræver det som ung kvindelig kunstner at komme til tops? Der er mange interessante vinkler at perspektivere på Selenes utraditionelle karrierevej.

Vi skal se forestillingen 7SENSES, der kun spiller tre gange, vi spiser på Nimb Gemyse, hvor Selene kommer efter forestilingen til et helt specielt VIP-arrangement – kun for Businesskvinderne.

PROGRAM

Lørdag d. 26. juni

  • Vi starter kl. 14.00 på Gemyse, hvor de der har lyst kan købe en drink og ses inden forestillingen.
  • Kl. 15.00 går vi alle i Glassalen og overværer Selenes forestilling 7SENSES
  • I pausen kan hver især købe en forfriskning i Kaffebaren ude foran Glassalen.
  • Efter forestillingen ca. kl. 17.00 går vi over til Gemyse igen, hvor Gemyse har booket et lokale til os. Her vil der være et glas bobler/Rosé og vand. Selene vil komme til os i 45 min. tid.
  • Vi fortsætter med at netværke frem til kl. 18.15 og de, der har lyst til at spise middag på Gemyse, vil få menuen serveret i restauranten.

PRIS

Prisen pr. pers. er kr. 350 og indbefatter:

  • Entré til Tivoli
  • Billet til 7SENSES
  • 1 glas bobler på Gemyse
  • Møde med Selene Munoz
  • Mulighed for 10% rabat på Gemyse ved booking af menuen Haven Rundt.

– og sidst men ikke mindst; et bragende godt selskab i form af Mandag Morgen Businesskvinder

TILMELDING OG BETALING

Bindende tilmelding sker senest den 16. maj 2021 her på siden eller via mail til eva@evariedel.com.

Betaling sker senest samme dag via MobilePay 20 94 44 12. Og det anbefales at du samtidig booker bord, hvis du vil spise middage efter arrangementet.

FØRST TIL MØLLE

Vi er maksimalt 25 personer til arrangementet.

PRAKTIK

Du skal have dit Corona-pas med – og følge Tivolis anvisninger – læs mere her

MIDDAG

Vil du blive og spise efter kl. 18.15, så tilbyder Gemyse Mandag Morgen Businesskvinder 10% rabat på menu ”Haven Rundt”. Vi booker hver især “et bord” til 1 person via det alm. bookingsystem og skriver i bookingen, at vi tilhører Mandag Morgen Businesskvinde arrangementet. Ved betaling på dagen skal vi fremvise tilmeldingen til MMBK-arrangementet eller på anden måde bevise, at de hører til MMBK. Book her.

Vi glæder os meget håber, at du også har lyst til at bruge en helt specielt eftermiddag med os.

Arrangementet er kun for medlemmer af Mandag Morgen Businesskvinder.

Mandag Morgen Businesskvinder

Betina & Eva

 


KORT OM FORESTILLINGEN

”Den prisvindende Selene Muñoz er tilbage i Tivoli med performere i verdensklasse. Publikum tages med på en unik rejse gennem syv af menneskets vigtigste sanser. En forførende kombination af danseudtryk og stilarter.
Oplev flamenco, moderne dans og neo klassisk ballet i en rørende forestilling, hvor danser og koreograf Selene Muñoz mødes i et dynamisk crossover setup med solodanser Ask La Cour fra New York City Ballet og Sebastian Haynes kendt fra Den Kongelige Danske Ballet og Nederlans Dans Theater. Danserne og koreografien akkompagneres af musik skabt og fremført af bassist Jesper Thorn, percussionist Mathias Friis-Hansen og saxofonist/vokalist Karen Duelund Guastavino. En fusion mellem rytmisk og ny klassisk musik med vibrerende flamenco og elektroniske elementer. Elegant og æstetisk scenografi og kostumer af By Luna Design”.

 

Bookings


Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.