NETVÆRKSMØDEWORKSHOP // #IAMREMARKABLE // SASCHA AMARASINHA

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 09/03/2023
17:00 - 19:30

Lokation
Det nye Hellebro

Kategori Ingen Kategori


Kære alle sammen,

Uanset vores veldokumenterede kompetencer, blændende resultater og store erfaring, holder mange af igen, når det kommer til at tale om vores egne præstationer. 

Er selvpromovering er ikke en kvindelig egenskab?!

Kulturelle og kønsmæssige “beskedenhedsnormer” samt følelsen af bedragersyndrom kan forhindre os i at anerkende vores egne bemærkelsesværdige egenskaber og få gennemslagskraft omkring vores egne præstationer. Google har udviklet et fantastisk program #IamRemarkable og vi skal workshoppe med Sascha Amarasinha, der som den – vist nok – eneste i Danmark er facilitator certificeret af Google.

Sascha driver virksomheden Respond er strategisk kommunikationsrådgiver, lederudvikler og arbejder med personlig og professionel historiefortælling. Hun er optaget af hvordan kommunikation, historier og sprog hæmmer eller fremmer diversitet og inklusion. Allerede i 2009 var hun medforfatter til bogen Common Ground – en fælles vinderstrategi for mænd og kvinder i business og i livet. www.respond.dk

Sæt Janteloven på hylden

#IamRemarkable – er en tankegang (og praktisk tilgang) til selvpromovering og allyship udviklet og støttet af Google. Det globale program og workshoppene har som mål at give kvinder og andre minoriteter større agency til at promovere egne evner, bedrifter og resultater og dermed skabe plads til større diversitet og inklusion i arbejdslivet og i samfundet.

Også her i Jantelovens hjemland, er workshoppen en god anledning til at fremkalde og forfine fortællingen om egne succeser samt få bedre tag om, hvordan du kan udnytte din egen privilegerede position til at synliggøre andres kompetencer, ideer og resultater.

Businesskvinderne skal da lære at promovere sig selv og udnytte deres power til at skabe allyship – gennem en workshop faciliteret af en Businesskvinde, der ovenikøbet sidder i vores Advisory Board.

AGENDA 

17.00 Velkomst og check-in / Eva Riedel

17.30 #IamRemarkable workshop / Sascha Amarasinha/ Respond

18.15 Pause

18.30 #IamRemarkable workshop (fortsat)

19.30 Konklusioner, networking og afslutning


RSVP den 7. marts 2023 af hensyn til forplejning og planlægning

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Sascha og Eva

 

Bookings


Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.