Netværksgruppe 1 // Kvinde – giv dig selv mandat // ILIA SWAINSON

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 14/01/2021
16:30 - 18:30

Kategori


Kære alle sammen,

Vi bliver nødt til at udskyde vores møde med Camilla Kring om Work/Life Balance til oktober 2021.

I stedet skal vi mødes til en mini-workshop med Ilia Swainson, baseret på metoder og redskaber fra hendes mere end 25 år som professionel sanger, skuespiller, retoriker og coach. Redskaber, der effektivt kan hjælpe med at øge vores gennemslagskraft. Ilia Swainson synes, det er på tide, vi kommer ud over rampen – og giver os selv mandat!

  • Bliver du altid forstået – som du gerne vil?
  • Brænder du altid lige så stærk igennem – som du ønsker det?
  • Måske ikke… For det er der meget få af os, der gør!
  • Men… du kan gøre meget for bedre at blive hørt, forstået,
  • komme ud over rampen og give dig selv mandat!

Velkommen til årets første møde, der handler om dit eget mandat

“Kvinder er stadig underrepræsenterede i medierne, i den offentlige debat, i bestyrelser, som  topledere og jeg kunne blive ved! Virkelig paradoksalt! For jeg møder konstant begavede, behjertede kvinder, der vil og kan bidrage med noget værdifuldt til fællesskabet. Men ofte sker der en forvandling i det øjeblik disse fantastiske kvinder træder ud af flokken – det nære rum, én til én eller rundbordssamtalerne – og skal stille sig op foran en stor forsamling eller mennesker med magt.”

  • Lær at bruge retoriske og scenekunstneriske greb til trygt at træde i karakter, og give dig selv mandat til at komme ud over rampen, når du skal kommunikere i udfordrende arbejdssituationer
  • Opdag hvordan du bruger dit kropssprog, dit åndedræt og din stemme til at opnå sikkerhed, styrke din personlige gennemslagskraft, og øge din indflydelse
  • Få inspiration til hvordan du træner din executive presence i dit daglige arbejdsliv og finder mere energi og lyst til at brænde stærkere igennem med de budskaber, der er vigtige for dig.

PROGRAM

16.30 Velkommen og nyt fra netværket ved Eva Riedel

16.45 Kvinde – giv dig selv mandat ved Ilia Swainson

17.45 Pause

18.00 Relations- og netværksarbejde – hvad kan jeg bidrage med – og hvad har jeg brug for?

18:20-18:30 Opsamling og afslutning.

VI MØDES OVER ZOOM

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86022842839?pwd=Kzk1d0FEMmoxSnNpZExmd1lYeXFCQT09

Meeting ID: 860 2284 2839
Passcode: 860157

Vi glæder os til at se jer.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Eva & Ilia

 


Ilia Swainson

HVEM ER JEG? OG HVAD TROR JEG PÅ?

Min passion er at skabe resonans mellem mennesker. At lære mig selv og andre mennesker at frigøre alle de kræfter vi har, som får os til at brænde renest og mest autentisk igennem; og række ud og forbinde os med hinanden i værdiskabende fællesskaber. Jeg lever og ånder for en verden, hvor mennesker kan løfte deres unikke stemmer frit og ligeværdigt, præcis som de mennesker de er, og at skabe rum for samklang, bevægelse og vækst. Communicare betyder ’at gøre fælles’. Fælles forståelse er for mig fundamentet for fremdrift og udvikling.

Det kræver mod og nysgerrighed at arbejde med hele sit personlige udtryk. At sætte både hjerne, hjerte og krop i spil. At turde fejle, rejse sig igen og prøve på ny – og stå ved sig selv både menneskeligt og fagligt. Men jeg tror på, at det er sådan, vi fremstår allermest troværdigt og overbevisende. Og bevæger både os selv og andre mennesker stærkest. Vokser og udnytter vores ressourcer allerbedst. Det mod og den nysgerrighed, vil jeg gerne være med til at indgyde andre mennesker.

På baggrund af over 25 år som professionel sanger, skuespiller og retoriker, samt mere end 10 år som NLP-coach, har jeg derfor udviklet unikke metoder til at integrere scenekunstens redskaber i klassisk retorik og moderne viden om neurolingvistik.

Jeg afholder foredrag, workshops, events og individuel træning for ledere og medarbejdere i private og offentlige virksomheder og organisationer. Jeg træner topledere, politikere, fagforbund, ledernetværk, kunstnere og mange andre grupper.

Mine kunder tæller bl.a. Lego, Lundbeck, Novo Nordisk, Maryfonden, Microsoft, Deloitte, Danske Bank, Nordea, Jyske Finans, Landbrug og Fødevarer, PeopleGroup, Ogilvy, Grey, Maersk Oil, Væksthus Hovedstadsregionen, Digitaliseringsstyrelsen, Miljøstyrelsen, Moderniseringsstyrelsen, KL, Coloplast, Datea, Microsoft, Nordsjællands Hospital, Ejendomsinvest, MTG og mange flere.

Jeg er fast tilknyttet DR-Nyheder som speak, live og værtstræner samt coach indenfor værdibaseret ledelseskommunikation. Derudover arbejder jeg som selvstændig konsulent i private og offentlige virksomheder og organisationer, med topledere, politikere, fagforbund, ledernetværk, kunstnere og mange andre grupper.

Desuden fungerer jeg som speak-, værts- og performance-coach i produktionsselskaber som BLU, Bacon, Nimbus Film, koncern.tv., TV2, TV3 Sport, Danish Documentary, Cph Bombay og Radio24syv.

Jeg har flere tusind sceneoptrædender, TV-roller, koncerter og coachings bag mig – og er i gang med at skrive en bog for Gyldendal Business med arbejdstitlen ”MAGT & TONE – brænd igennem som et ordentligt menneske”.

 

Bookings


Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.