Introduktionsmøde om Mentorprogram

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 24/11/2021
16:30 - 19:00

Lokation
Det nye Hellebro

Kategori


Det er Mandag Morgen Businesskvinder en stor glæde endelig at kunne invitere til 6. introduktionsmøde om vores Mentorprogram.

Corona tog livet af en af vores største successer, Mentoring, der på alle planer virker bedst i den virkelige verden med mindre man kender hinanden meget godt i forvejen.

Det er derfor med den største fornøjelse at invitere til genstart af Mentoring i Businesskvinderne powered by KMP+ House of Mentoring

KMP+ har designet og implementeret mentorprogrammer i en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer og bl.a. arbejdet med kunder i Norge, Sverige, Tyskland, England, Frankrig og USA.

Adm. dir. Kirsten Poulsen i KMP+ og jeg vil på introduktionsmødet give jer en fornemmelse af, hvad mentorprogrammet er – og kan gøre både for mentor og mentee. Vi går i detaljen i køreplanen, så begge parter har en helt klar forståelse af formål, fremgangsmåde og praktiske forhold som eksempel, hvorofte møderne foregår og hvor.

Vi skal i en times tid spille MENTOR+SPILLET, der på en sjov og involverende måde giver tips & tricks til, hvordan mentoring-forløbet bliver mest effektivt og givende for begge parter.

MENTOR+GUIDEN
Du har efter mødet mulighed for at købe Kirsten Poulsens bog MENTOR+GUIDEN og MENTOR+SPILLEKORT  – normalpris inkl. moms 512,50 kr. til 400 kr. inkl. moms.

Nu ved du hvad det handler om
Hvis du har lyst til at være mentor/mentee, udfylder og afleverer du din matchningskema på mødet. Derefter går der ca. 14 dage, hvor vi får de forskellige matches på plads. Og så er vi sådan set i fuld gang.

Lyder det spændende eller er du bare nysgerrig er du meget velkommen.  
Deltagelse i mentorprogrammet er selvfølgelig frivilligt og medfører ingen meromkostninger for netværkets medlemmer.

Tilmeld dig inden den 21. november 2021.

Lokation meldes snarest muligt ud.

Bedste hilsner
Eva Riedel

Bookings


Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.