Cacaoceremoni, meditation og Reikihealing // Tusnelda Bloch

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 24/09/2022
14:00 - 17:00

Lokation
Eva Riedel

Kategori


Kære jer,

Trænger du måske til at grounde, checke ind med din sjæl eller bare til en smuk eftermiddag med en helt anden slags selvomsorg?

Som aftalt på sidste netværksmøde, så følger vi op på forsommerens retreat på Søholt Slot med et halvdagsarrangement med reikihealer og clairvoyant Tusnelda Bloch,  både som opfølgning på maj måneds arbejde med intentioner – og ikke mindst for dem, der ikke kunne deltage sidst i Maribo.

Vi mødes kl. 14.00 i Fredensborg og guides med Tusneldas sikre hånd gennem tre timers meditation, cacaoceremoni og Reikihealing. Der vil være bål, en smule udendørsophold og fantastisk selskab må forventes.

FORBEREDELSE

Du skal helst ikke spise fra kl. 11 og kun drikke vand.

Forbered dig mentalt på, hvad du ønsker at få med hjem fra dagen.

MEDBRING

Yogamåtte, fornuftigt fodtøj  og et åbent sind

PRISEN

Prisen er på  kr. 444 og indbetales via Mobilepay til 20 94 44 12. Tilmelding er gældende, når betaling er modtaget.

TILMELDING er først-til-mølle – vi er maks. 20 personer – og kun for medlemmer af Mandag Morgen Businesskvinder.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Eva

Tusnelda Bloch er certificeret Master Reiki Healer & Clairvoyant.

Tusnelda siger: “Verden er mere forbundet end nogensinde før, trods dette føler mange mennesker sig mere distanceret og alene end de ønsker.

Min mission er at hjælpe folk med at bygge bro og skabe helhed, mellem det fysiske, mentale og det spirituelle, ved at balancere alle sanser.

Gennem hele mit liv og min karriere som selvstændig virksomhedsejer har jeg lært, at hvad jeg gør bedst, er at guide og styrke folk til at finde deres egen indre lykke, fred og selvbevidsthed. Min tilgang er min evige kærlighed og omsorg for alt levende, naturen, mennesker og dyr. Jeg er empatisk og intuitiv på alle niveauer: fysisk, åndeligt og følelsesmæssigt, med en gave i form af evnen til at fornemme fysiske og mentale følelser og smerter omkring mig, som var de mine egne.

Reiki-healing er en filosofi og et kraftfuldt healingsystem, bliver brugt til personlig udvikling og lindring. En åndelig styret livskraftsenergi der via en Reiki Master overføres til klienten, gennem berøring, mental hensigt eller fjernhealing.

En flydende næsten fysisk kærlighedsenergi, der forøger energistrømmen. Reiki forøger, nærer og giver styrke til alt hvad vi foretager os. Der bliver mere styrke og kraft i vores stemme når vi taler eller synger, mere flow i vores kreativitet,mere power i de valg vi tager og i måden vi vælger at føre dem ud i livet.

Reiki-healing er en holistisk behandlingsform, der virker både fysisk og åndeligt. Ki – livsenergi transmitters gennem Reiki-behandlerens hænder til klienten. Reiki giver os altid det vi har brug for, fysisk og mentalt og er katalysator for en helbredende proces.

Reiki er en selvudviklingsproces – de øgede energistrømninger auraen udsættes for, giver stærkere og dybere selvindsigt. Vi skubbes blidt i den retning vi har mest behov for og hjælper os til at være i nuet og acceptere de processer, der er vigtige brikker i vores selvudviklings-rejse. Reiki er en daglig kilde til dyb taknemmelighed og indre ro.”

 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.