Businesskvinderne synger

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 12/10/2019
14:30 - 17:00

Lokation
Det nye Hellebro

Kategori Ingen Kategori


Korsang er godt både for dit helbred og dit arbejdsliv

Stærkt inspireret af stemmeworkshopperne med Birgitte Bourgois, hvor vi  nød at synge sammen, og ikke mindst stærkt anført af den erfarne korleder og Businesskvinde Merethe Klint, er er det en stor fornøjelse at kunne præsentere “Businesskvindekoret”.

Bliv endnu gladere

Vi kender det godt alle sammen – det er svært at være sur, når vi synger. Og det er der en videnskabelig forklaring på. Når vi synger frigives der hormoner i hjernen, blandt andet belønningshormonet dopamin og oxytocin, som er med til at skabe sammenhørighed imellem mennesker, men også melatonin, som er med til at give dig en bedre nattesøvn.

Få bedre mavemuskler

Samtidig er sang måske den mest behagelige form for fysisk træning. Når du synger, bruger du mange muskler især i maveregionen, og samtidig har sang en positiv indvirkning på din hjerterytme, lungefunktion og din vejrtrækning. Så pludselig bliver træning noget, du kan gøre for din fornøjelses skyld, frem for at skulle ase afsted på et løbebånd.

Bliv bedre til at lytte

Hvordan kan sang være med til at påvirke dit arbejdsliv tænker du måske? Det skyldes blandt andet oxytocin-frigivelsen. Vi knyttes sammen, og det opstår et tættere bånd imellem os, når vi synger sammen. Det er svært at skændes med én, man lige har sunget sammen med. Så indled gerne svære samtaler med en sang. Men det skyldes også den helt konkrete samklang, der opstår, når vores stemmers toner klinger sammen. Vi tuner ind på hinanden. Vi lytter til hinanden og vi tilpasser os hinanden. Evnen til at lytte trænes via fællessangen, og den evne kan overføres til eksempelvis forhandlingssituationer, coachingsessioner og medarbejdersamtaler.

Alle har en stemme

Du er måske én af dem, der tror du ikke kan synge? ALLE, der har en stemme kan synge! Det er et spørgsmål om, hvor trænet din stemme er. Men det er ikke anderledes, end at du ikke kan løbe et langdistanceløb, uden at have trænet op til det.

Win win win
Gør noget godt for dit fysiske såvel som dit psykiske velvære, nyd dit relationsarbejde med Businesskvinderne – og tag samtidig et nyt skridt i retning af at skabe bedre samarbejde og resultater på din arbejdsplads.

Den første lørdag i hver måned

Vi vil mødes den første lørdag i hver måned fra kl. 14.30 – 17.00 og synger i kor så taget løfter sig på det nye Hellebro i Valby, – hvor ingen vil kunne høre os – og vi kan koncentrere os om glæden ved at synge sammen.

Vi er tæt på Valby station og der er masser af parkeringspladser.

Betaling

Eftermiddagen koster kr. 100 inkl. kaffe, thé og vand, og der afregnes på dagen kontant eller via Mobilepay.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Merethe og Eva


 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.