AKUPUNKTUR OG MEDITATION // CEREMONI // SAHAR POUR

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 28/01/2023
13:00 - 16:00

Lokation
INDRE RO

Kategori


Kære jer,

EN JANUARDAG I STEARINLYSETS SKÆR MED VARM KAKAO OG AKUPUNKTUR 

Vi er klar til den næste ceremoni.

Som opfølgning på efterårsceremonien, mødes vi igen i januar hos akupunktør Sahar Pour til en magisk eftermiddag – både så privat og så forstærket i den kollektive intention.

På denne magiske vinterdag mødes vi, efter den smukkeste oplevelse sidst, endnu engang i en cirkel, hvor vi går dybt sammen.https://business-kvinder.com/wp-admin/edit.php?post_type=event

Vi foresætter i vores serie af de 4 årstider, hvor vi følger og forbinder vores indre natur med den ydre naturs cyklus.

Kulden og mørket hersker. Planter og dyr går i hi og naturen går ind i en dyb ro. Vi mødes midt i vinteren, hvor Yin energien ifølge kinesisk medicin på sit allerhøjeste. Det er i slut januar tid til at at nære vores indre Yin kraft, vores feminine livs kraft med omsorg og kærlighed. På samme måde som naturen, er det tid for os at finde ro og nære os selv.

Kære dejlige kvinder. Lad os mødes i et kærligt rum hvor vi igen går dybt sammen, dybere end nogenside før. Så dybt som man kun kan gå, når naturen er i fuld Yin. Vi skal mødes og holde space sammen og for os selv.

Det bliver en vinter eftermiddag med mørkeblå himmelfarver udenfor og stearinlysets bløde og varme skær indenfor. På denne aften kommer du ind i et hjertevarmt rum, hvor du hverken skal levere eller være noget for nogen. Kun dig selv. Her kan du give slip, være tryg og hvile dig i selskab med en lille gruppe af andre omsorgsfulde kvinder fra netværket.

Vi starter aftenen med en lækker og varm ceremoniel kakao og går derefter i meditation og dybt ind i os selv. Vi mærker hvad der sker indeni. Vi mærker nærværet med vores egen sjæl og vores krop. Vi mærker dyb, dyb ro.

I denne ro ligger vi os på måtter, under tæpper og bevæger os endnu dybere, imens akupunktør Sahar Pour giver alle individuel akupunktur på samme tid.

Sahar arbejder på at styrke og nære vores nyre funktioner. Nyrerne rummer vores Yin energi og tilhører vand elementet ligesom vinter, mørke, kulde, død og fødsel. Nyrerne huser kernen af vores feminine kraft. Vores urkraft. Den kraft som kan skabe liv igennem kærlighed.

Endvidere arbejder hun med vores ‘nyrer – hjerte akse’ så vi kan være sårbare uden at føle os svage. Vi vil føle os grounded og mærke vores hjertes længsel efter en kærlig verden.

En verden som vi i vores hverdag kan påvirke. Vi gør det sammen. Vi skal stå fredfyldte i os selv og støtte hinanden i at være kærlige og omsorgsfulde overfor hinanden og andre i dette ubalancerede maskuline system. Vores healingsprocess er mere kraftfuld, når vi netop ligger sammen og deler vores energi.

Så kom! Oplev en anden side af det kvindenetværk, du har valgt at være en del af. Kom med til en eftermiddag, du aldrig før har oplevet og aldrig vil glemme.

PROGRAM

❤️Varm ceremoniel kakao

❤️Hvad skal jeg give slip på i mit liv?

❤️Meditation

❤️Akupunktur

❤️Afrunding og sharing

PRIS Det koster kr. 750 at deltage i dette event.  Tilmelding gældende ved betaling via Mobilepay 20 94 44 12.

BEMÆRK Begrænset antal pladser på 20 af os.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Sahar & Eva


Sahar Pour
er Kinesisk mediciner med speciale i TCM akupunktur. Hun åbnede sin første klinik på Strøget i København i 2011. Sahar har igennem årene samlet stor erfaring rundt i verden og har behandlet mennesker på tværs af forskellige kulturer og samfund fra hjemmeløse i USA, Brasilien og Sri Lanka til velstående ledere på toppen af LA’s filmbranche. Herhjemme behandler og rådgiver hun alt fra udsatte unge til kendte skuespillere og politikere. Hendes akupunkturklinik i Blågårdsgade er inspireret af de traditionelle kinesiske klinikker.

Sahar arrangerer derudover magiske selvudviklende spaces hvor hun ofte kombinerer akupunktur, healing og lydrejser med andre antikke elementer. Hun abejder udfra teorien om at vi mennesker healer bedst sammen og derfor er mange af hendes initiativer gruppebaseret. Sahar åbnede STIKMIG akupunktur klinik i 2014 med detformål at gøre akupunktur mere tilgængeligt for unge, hvor man kan droppe ind til akutte behandlinger mod f.eks. stress og angst. Hun har i løbet af de sidste 7 år fået et dybt og kærligt tillidsforhold til Københavns unge, LGTBQ/BIPOC og det kreative miljø.

STIKMIG er af Soundvenue og MOVIA i 2022 blevet udråbt som et af de 10 bedste steder at besøge i København, hvis man vil forkæle sig selv. Sahar har derudover været i utallige medier deriblandt Politikken, Metroexpressen, Podcastet ‘Det spirituelle hjørne’ og radio 24/7.

Sahar bor til dagligt sammen med sin mand, to børn, kat, 2 kaniner og deres hvide høne Ananda i et lille hus i København ved Utterslev mose.

 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.