Bag om Businesskvinderne

Mandag Morgen Businesskvinder er udviklet og ledes af Eva Riedel, Disruptive Communications: Eva har  mange års erfaring i erhvervslivet og er stærkt engageret i debatten om ligestilling og diversitet, men også i at gøre en forskel og skabe konkrete resultater, der kan mærkes i den virkelige verden.

Eva Riedel, ejer af Disruptive Communications

Med over 20 år som head of marketing, communication og de seneste år CSR i finansverdenen er Eva fokuseret på, hvordan kvinder tager ansvar for deres egne karrierer og ikke mindst vores muligheder for at hjælpe yngre kvinder.

I et forsøg på at påvirke perspektiveringen af ubalancer i ligestillingen udviklede hun i marts 2015 den succesfulde konference “Hvad bruger magtfulde kvinder deres magt til?”, der med stor succes gentaget i flere europæiske lande. Som udløber af den danske konference stiftede hun kvindenetværket Businesskvinder Danmark som et samlingspunkt for professionelle kvinder, der gerne vil påvirke udviklingen i et forpligtet fællesskab. Mandag Morgen Businesskvinder er et naturligt next step i hendes engagement i kvindesagen.

Eva er derudover stifter og bestyrelsesformand for værestedet for unge hjemløse, Hellebro. Hellebro er en privat non-profit velgørende forening, der med engageret indsat fra over 30 frivillige og samarbejdspartnere i erhvervslivet hjælper unge hjemløse tilbage til bolig, job og uddannelse.

Kontakt Eva.

Netværket trækker på idéer og feedback fra vores Advisory Board.

 

For spørgsmål om organisation og drift af netværket, kontakt venligst Eva Riedel eller ring på 20 94 44 12.