Businesskvindernes Vinskole

Kvinde Kend din Vin

Der er uendelig mange situationer, hvor din viden om vin kan gøre en stor forskel. Ligefra når du giver gaver, når du køber ind, til middagsbordet til forretningsmiddagen, hvor den der vælger vinen, har overtaget! 

Det er derfor med den største fornøjelse at kunne præsentere Businesskvindernes Vinskole, hvor vi ikke bare får endnu et godt redskab i tasken, men oveni får en skøn aften sammen.

Vi checker ind i vinlaboratoriet hos Annelise Ladegourdie, der er vinimportør og stifter af Danmarks første vinskole for kvinder.

Annelise udtaler: “Jeg oplever i stigende grad, at der i dag bliver udbudt vin af dårlig kvalitet. Motivationen for at starter dette kursus, er at give kvinder de værktøjer de i stigende grad har brug for, for at fravælge dårlig vin.”

Tilmelding: Der er et begrænset antal pladser til vinskolen. Vi arrangerer naturligvis endnu en klasse i fald, at tilmeldingen overtegnes.

Pris: Lektion 1 koster kr. 650,- pr. person.

PROGRAM

Lektion 1 – 25. september 2019

Kl. 17:00 Velkomst Champagne og introduktion til vinskolen
Vigtigheden i at vælge kvalitets vine
Hvordan saft bliver til vin
Vinsmagning (step 1)
kl. 18:00 Pause
Værktøjer til at finde Din yndlings vin – og viden om hvorfor du kan lide den
Vinsmagning – ved brug af dine værktøjer (step 2)
Kl. 20:00 Tak for i aften

Lektion 2 inkluderer fælles madlavning i Gastronomisk Innovation og er planlagt til januar 2020 i fald, der er interesse.

Tilmeld dig her.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Eva Riedel