Businesskvinder on Bikes

Det er Mandag Morgen Businesskvinder en stor fornøjelse at præsentere bonusgruppen Businesskvinder on Bikes, hvor ture på racercyklen er omdrejningspunktet for at skabe stærke relationer, dele faglighed og i praksis arbejde med at formulere strategi, implementere den og måle på successen.

I 2020 kan max. 9 medlemmer af netværket cykle og udvikle med træner og facilitator Henriette Rald fra Rald & Co.

Kom til informationsmøde, hør mere om konceptet og hils på Henriette.

Første møde

Der køres først på racercyklerne fra april, men allerede i februar holdes første møde, hvor vi i fællesskab langtidsplanlægger, lægger en strategi for teamet og der formuleres et mål. Der bruges også tid på at få planlagt de enkelte træningsseancer.

Træningen

Træningen foregår fra april til og med september. Ambitionen er at gennemføre en fællestræning ca. hver tredje uge fra april til og med september.

Sæsonen kan afsluttes på flere måder: en middag med evaluering, et møde, en rejse til Mallorca for at bestige et bjerg. Det afhænger af gruppens fælles ambitionsniveau og den strategi der er lagt.

Forudsætning for at deltage

Du skal være medlem af Mandag Morgen Businesskvinder, have din egen racercykel og køre med klikpedaler.

Pris

Deltagelse i gruppen er gratis for medlemmer af Mandag Morgens Businesskvinder. Eventuelle beslutninger i gruppen om teamtøj, deltagelse i cykelløb, rejser til udlandet eller andet vil kræve løbende brugerbetaling eller, at vi i fællesskab skaffer sponsorer.

Start med at deltage i informationsmødet og find ud af om det er noget for dig? Tilmeld dig her.

Bedste hilsner

Mandag Morgen Businesskvinder

Henriette Rald og Eva Riedel


Henriette Rald rådgiver om strategi og kommunikation i krydsfeltet mellem ledelse, organisationsudvikling, digital transformation og politik. Hendes udgangspunkt er altid, hvordan kommunikation kan understøtte forretningsstrategien.

Hun har mere end 20 års erfaring med ledelse – heraf 12 år på direktionsniveau. Hun har gennem årene rådgivet et utal af bestyrelsesformænd og topchefer om deres personlige kommunikation. Og hun har selv været aktiv som topchef i traditionelle medier, som blogger og på de sociale medier.

Henriette har været med i den digitale transformation fra de første spæde websites til dagens langt mere avancerede teknologier med selvbetjeningsløsninger og fokus på den skræddersyede brugerrejse. Og hun har arbejdet med politikudvikling, politisk interessevaretagelse og proaktiv presse på så at sige alle politiske niveauer.  Alt dette udgør i dag fundamentet i hendes rådgivningsvirksomhed Rald & Co.

– Ejer Rald & Co
– Direktør i Djøf 2010-18
– Kommunikationsdirektør i DR og Forsikring & Pension
– Kommunikationschef i Dansk Handel & Service (Dansk Erhverv) og Gladsaxe Kommune
– Pressesekretær i Økonomiministeriet for Marianne Jelved og i Europa Parlamentet for John Iversen
– Fuldmægtig i Udenrigsministeriet
– Projektleder i DUPI, Europabevægelsen og Kvinfo

Her er lidt om Henriettes cykelerfaringer:

Henriette har kørt racercykel i snart 10 år og elsker det.

For 1½ år siden etablerede hun sammen med Hanne Malmberg et cykelhold for kvinder Team CHANGE Lingerie. Vi var kun 4 på den første træningstur. I dag har de en FB-gruppe med 180 potentielle medlemmer, 50+ aktive ryttere og der er altid mindst 30 til en mandagstræning.

Henriette har også cyklet i udlandet. Spanien, Italien, Sverige, Østrig, Holland m.m. og holder ind imellem møder på cyklen. Det fungerer rigtig godt.

Hun har længe gerne ville afprøve et ledernetværk på cykel. En gruppe kvindelige ledere som mødes på cyklen og som med cyklen som omdrejningspunkt arbejder med at udvikle en enkelte og netværket.