Businesskvinder on Bikes 2.0

informationsmøde om Businesskvinder on Bikes 2.0

Det er Mandag Morgen Businesskvinder en stor fornøjelse endnu engang at kunne præsentere bonusgruppen Businesskvinder on Bikes, hvor ture på racercyklen er omdrejningspunktet for at skabe stærke relationer og dele vores faglighed.

Vi kørte piloten med stor succes i 2020. I 2021 kan max. 15 medlemmer af netværket cykle og udvikle med træner og facilitator Henriette Rald fra Rald & Co. Kom til informationsmøde, hør mere om konceptet, mød ryttere fra 2020 og hils på Henriette.

Første møde

Der køres først på racercyklerne fra april, men allerede i februar holdes første møde, hvor vi i fællesskab langtidsplanlægger, lægger en strategi for teamet og der formuleres et mål. Der bruges også tid på at få planlagt de enkelte træningsseancer.

Træningen

Træningen foregår fra april til og med september. Ambitionen er at gennemføre en fællestræning ca. hver tredje uge fra april til og med september.

Sæsonen kan afsluttes på flere måder: en middag med evaluering, et møde, en rejse til Mallorca for at bestige et bjerg. Det afhænger af gruppens fælles ambitionsniveau og den strategi der er lagt.

Forudsætning for at deltage

Du skal være medlem af Mandag Morgen Businesskvinder, have din egen racercykel og køre med klikpedaler.

Pris

Deltagelse i gruppen er gratis for medlemmer af Mandag Morgens Businesskvinder. Eventuelle beslutninger i gruppen om teamtøj, deltagelse i cykelløb, rejser til udlandet eller andet vil kræve løbende brugerbetaling eller, at vi i fællesskab skaffer sponsorer.

Start med at deltage i informationsmødet og find ud af om det er noget for dig?

Tilmelding

Tilmeld dig her.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Henriette Rald og Eva Riedel