Bornholmske Businesskvinder

Velkommen i netværket for bornholmske kvinder, hvor kvinde er kvinde bedst.
Bornholms Tidende støtter kvinderne og er stolt over at præsentere et nyt samarbejde med Berlingske Businesskvinder. Det gør vi, så bornholmske kvinder kan hjælpe hinanden og stå stærkere sammen i deres egen netværksgruppe med base hos os og samtidig få adgang til det store businesskvindenetværk og mange spændende arrangementer i København.

Vi hjælper hinanden med at tage ansvar for egen karriere og sigte højt. Det handler om, at vi skal hjælpes ad med at overvinde ligestillingsbarrierer og aktivere vores fulde potentiale i karrieren. Det ultimative mål er at få flere kvinder til tops – til gavn for begge køn.

Kom til introduktionsmøde fra kl. 17-19 den 27. september 2017 hos Bornholms Tidende og find ud af om netværket er noget for dig.

Der er allerede over 170 engagerede, professionelle kvinder, der aktivt arbejder sammen for at komme videre over hele landet.
Du vil på mødet høre Mette Tiensuu fortælle, hvorfor Bornholms Tidende har indledt samarbejdet og hvad vi sammen håber at opnå på Bornholm, og så møder du stifteren af netværket, Eva Riedel, der fortæller mere om netværket, hvordan vi arbejder og hvorfor det er vigtigt, at kvinder griber i egen barm og tager ansvar for deres karrierer.

Nu er det de bornholmske kvinders tur. Savner du også et netværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at tage ansvar for deres karrierer og sigte højt? Så er Berlingske Businesskvinder på Bornholm måske noget for dig.

Du tilmelder dig her – senest den 26. september 2017 af hensyn til praktikken.


Berlingske Businesskvinder på Bornholm er udviklet og ledes af Eva Riedel, Disruptive Communications og Mette Tiensuu, kommerciel chef, Bornholms Tidende.

Eva Riedel, ejer af Disruptive Communications
Eva er stifter af og driver Berlingske Businesskvinder. Efter over 20 år med ansvar for marketing, kommunikation og CSR i finansverdenen er Eva fokuseret på, hvordan kvinder tager ansvar for deres egne karrierer og ikke mindst vores muligheder for at hjælpe yngre kvinder. Som social entreprenør er Eva derudover stifter og bestyrelsesformand for værestedet for unge hjemløse Hellebro, der er en privat non-profit velgørende forening. Hellebro og den engagerede indsats fra over 30 frivillige og samarbejdspartnere i erhvervslivet hjælper hver dag 100-120 unge hjemløse tilbage til bolig, job og uddannelse.

 

Mette Tiensuu, kommerciel chef, Bornholms Tidende
Mette har en lang, spændende karriere bag sig før hun tog handsken op og sagde ja til jobbet som kommerciel chef og dermed valgte Bornholm som base for sig selv og hendes 9-årige datter.

Tidligere har Mette drevet METTETIENSUU, konsulent virksomhed indenfor forretningsudvikling og virksomhedscoaching, International relations Manager hos Bright Green Island Bornholm og Chef hos Womens Webolution. Online coaching for kvinder.