Berlingske forlader Businesskvinderne

Som I sikkert har hørt og læst, er der endnu engang lagt en ny strategi for Berlingske Media, hvor der skal fokuseres og skæres til.

Denne gang betyder det desværre, at medstifter af Berlingske Businesskvinder Pia Fuglsang Bachs område – Events – skal nedlægges. Helt konkret for netværket, betyder det, at Berlingske trækker sig fra samarbejdet Berlingske Businesskvinder ved udgangen af juni 2018.

Der sker ingen ændringer i vores kerne, – netværket, mentorprogrammet, website og administration fortsætter som vanligt hos Eva Riedel.

Helt konkret betyder Berlingskes afgang;

  • at vi skal have et nyt navn uden Berlingske
  • at vi ikke kan tilbyde gratis digitalt Berlingske abonnement, gratis adgang til Kvinder på Toppen og Berlingske Business Briefing
  • og at vi fremover må afholde introduktionsmøder og den årlige konference et andet sted.

Indtil udgangen af juni er det business as usual – og nye muligheder åbner sig

Nye samarbejdsmuligheder
Med Berlingskes afgang åbner der sig nye muligheder – og vi vil gerne være sikre på, at vi bevæger Berlingske Businesskvinder i samme retning som medlemmerne.

Vi overvejer disse dage, hvad vi tilbyder i netværket, hvad der er vigtig tfor udviklingen af vores aktiviteter – og hvilke særlige medlemsfordele vi skal fokusere fremadrettet på. Er det medie-forbindelsen, corporate-verdenen eller skal vi skabe indhold på en anden måde?

I vores Advisory Board vil vi bruge de samlede resultater som grundlag for at afklare, hvilke særlige medlemsfordele vi skal prioritere højest – og hvilke strategiske samarbejdspartnere, der dermed er bedst aligned med vores fælles interesser.

Next step
Vi afslutter udfasning af Berlingske inden udgangen af juni 2018 – og vi melder naturligvis det nye set-up ud så hurtigt som muligt.

Mange tak
Endelig vil jeg personligt takke Pia Fuglsang Bach for at tage fat i mig hin dag i december 2016 og få sat kvinderne på agendaen hos Berlingske. Vi har allesammen skabt noget helt unikt, som i den grad er i live: Et engageret netværk med over 200 medlemmer, der rykker agendaen – sammen og hver især og hver dag.

Pia fortsætter i Berlingske Businesskvinder, så det er ikke farvel!

Glædelig Kvindernes Internationale kamp og festdag
Jeg var i DR P1 i morges kl. 7.39 – det kom der dette interview ud af.

Bedste hilsner
Berlingske Businesskvinder

Eva