Bliv Master i din egen økonomi


Åbn døren til en verden af muligheder i din egen økonomi
Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Businesskvindernes Økonomiskole, der er udviklet og afholdes i samarbejde med Arbejdernes Landsbank. Formålet med denne “master class” er at få en dybere forståelse for og konkret guide til at mestrer vores økonomi. Hvad enten om det drejer sig om vores forhandlinger om penge i hjemmet, på jobbet eller i banken. Læs mere “Bliv Master i din egen økonomi”

Kvinder på Toppen: Argumenter imod kvinder


Velkommen til endnu et fantastisk Kvinder på Toppen arrangement.

Forfatteren og historikeren Birgitte Possing kaster i bogen “Argumenter mod kvinder” med et imponerende historisk overblik lys over den strukturelle modstand, som generationer af kvinder har mødt på deres vej mod at få magt og indflydelse i det offentlige liv. Læs mere “Kvinder på Toppen: Argumenter imod kvinder”

Kvindelige iværksættere: Frederikke Schmidt, Roccamore


Det er os en stor glæde at kunne kombinere Businesskvindernes fokus på ligestilling med noget så nydelsesfuldt som at købe smukke sko.

Vi skal møde Roccamores grundlægger Frederikke Antonie Schmidt, der er uddannet designer fra Polimoda i Firenze, hvor hun boede og arbejdede i 6 år for bla. Ferragamo, MaxMara, Shiatzy Chen og Chie Mihara, indtil hun i 2014 vendte hjem til København for at tage en Bachelor i Marketing og starte sit brand af behagelige høje hæle. Læs mere “Kvindelige iværksættere: Frederikke Schmidt, Roccamore”

A new network for professional, expat women


A fantastic network for women who wants to activate their full potential and career is in the making for professional expat women.

Established in 2015, Mandag Morgen Businesskvinder is today a success with over 220 female leaders from all branches. Now is the time to welcome expat women in the group of professional women. Do you want to join us?  Læs mere “A new network for professional, expat women”