Årlig grande konference: Vejen til nye løsninger

Mød samtlige medlemmer af Berlingske Businesskvinder, når vi inviterer til konference for hele netværket. Hør hvorfor Anders Dons, CEO Deloitte, har sat sig personligt i spidsen for kvindeagendaen i Danmarks største revisionshus. Asger Ryhl, Director, UN Women Nordics, har helt konkrete råd til danske virksomheder. Mai-Britt Poulsen, Partner og Managing Director i Boston Consulting Group, har en fakta-baseret holdning til, hvorfor mænd og kvinder ser så forskelligt på situationen, mens Jens Christian Hansen, erhvervskommentator hos Berlingske, og Marianne Egelund-Siig, head of diversity i Nordea, udfolder sig om de værste myter om kvinder. Og Lynn Roseberry, On the Agenda, og Sascha Amarasinha, Respond, vil hjælpe os på vej til at finde nye løsninger.

Sascha Amarasinha faciliterer eftermiddagen og sørger for at vi allerede dagen efter konferencen hver især kan påvirke udviklingen i positiv retning – og altid til gavn for begge køn.

Medbring en mand!
I tråd med netværkets målsætning om at skabe nye løsninger til gavn for begge køn er dette gratis arrangement for Businesskvinderne for en gangs skyld forbundet med en enkelt betingelse: Tag en mand med. Gerne en mand, der er nysgerrig eller vil være med til at skabe nye løsninger. Det kan blive interessant, når vi hører, hvad mændene byder ind med, og vi er bevidste om at skabe et ufarligt rum, hvor vi kan diskutere uden at straks-fragmentere i to lejre. Synes du ikke det er en let idé at sælge idéen til en mand, så tænk på, at vi har brug for mandligt input, mandlige allierede og alle medlemmer medbringer en mand, så han vil ikke sidde helt alene med 150 kvinder. Find en mand, der vil være med til at have en anderledes debat – og tag ham med.

Dette arrangement er eksklusivt for medlemmer af Berlingske Businesskvinder og deres mandlige ledsagere. 

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Bedste hilsner

Pia og Eva