Workshop: Find din stemme og få større gennemslagskraft

Så er vi klar med et helt særligt tilbud til dig, som er medlem af Berlingske Businesskvinder. 
Inspireret af debatter i de forskellige netværksgrupper omkring vores gennemslagskraft som kvinder og jeres positive feedback har vi designet en “Voice Power”-workshop faciliteret af operasanger Birgitte Bourgois.

En helt særlig workshop for dig, som savner konkrete værktøjer og øvelser for at styrke din gennemslagskraft overfor større forsamlinger.

Målet er at gøre dig til en stærkere og mere bevidst kommunikator uanset, hvad der står på visitkortet. Træningen vil påvirke dit nuværende arbejde positivt i takt med, at du får en mere engagerende personlig gennemslagskraft, hvad enten du står overfor en større forsamling, dine medarbejdere, dine kunder, dine kolleger, din ledergruppe eller ultimativt din chef. Alle er de stakeholders, som du har brug for at engagere og overbevise i dit arbejdsliv for at nå dine individuelle mål, som fælles succesmål.

På denne workshop lærer du om teknikkerne bag og træner en lang række øvelser, der tager udgangspunkt i din krop og din stemme. Birgitte Bourgois er operasanger, uddannet både Cand.Polit og bachelor i Musikvidenskab fra Københavns Universitet og Hochschule i Wien, og har i 7 år arbejdet som stemme-coach for erhvervslivet.

Sæt tre timer af til en intens workshop hos Gorissen og Federspiel, der meget generøst lægger hus til arrangementet tirsdag den 21. november 2017.

Først til mølle!
Der er i denne omgang plads til 40 deltagere på workshoppen, – og pladserne fordeles efter først til mølle princippet og medfører ingen meromkostninger for netværkets medlemmer. Log ind og tilmeld dig